ZH-CN | ES | EN | AR | HI | BN | PT | JA | JW | TR | KO | FR | DE | TE | MR | UR | VI | TA | IT | FA | MS |

Kanada

poster_pif-paf-ty-mertv-2002

  • Taun Pabrik: 2002
  • Genre: Thrillers / Drama
  • Negara: Kanada / USA
  • Slogan: "-"
  • Kualitas: DVDRip
  • Duration: 87 min.
  • Terjemahan: Profesional (swara siji)
  • Tanggal Rilis: 7 Juni 2002
Kita wis sinau kabeh ing sekolah, lan bisa uga saiki, ana wong sing sinau. Kabeh iki mesthi apik banget, nanging sing kudu eling, ana siswa ing sekolah sing dicolok-olok dening kabeh sing ora puguh. Mbok menawa ing saben kelas ana mahasiswa sing kaya ngono. Iki gegayutan karo wong sing kaya ngono sing bakal dibahas ing sensitif drama kriminal iki ing taun 2002. Karakter ...

poster_gonschik-2001

  • Taun Pabrik: 2001
  • Genre: HD film / Film aksi / Drama
  • Negara: Australia / Kanada / USA
  • Slogan: "" Apa sing dadi sampeyan? ""
  • Kualitas: HDRip
  • Prod: 116 min
  • Terjemahan: Duplikasi [Lisensi]
  • Tanggal Rilis: (Federasi Rusia) 29 Nopember (2001)
  • Direktur: Rennie Harlin
Pelakon: Sylvester Stallone, Bert Reynolds, Kip Pardoux, Stacy Edwards, Til Schweiger, Gina Gershon, Estella Warren, Christian de la Fuente, Brent Bronso Leon, Robert iku bisa. Sawise sawetara mikir, bos mutusake - bakal dadi Joe Tento. Juara, nanging bener, mantan...

poster_heyven-tayny-heyvena-1-sezon

  • Taun Pabrik: 2010
  • Genre: Acara TV
  • Negara: USA / Kanada
  • Slogan: "" Sampeyan butuh desa kanggo ndhelikake rahasia ""
  • Kualitas: TVRip
  • Prod -st: 43 menit
  • Terjemahan: BaibaKo, Subtitles, Cube in Cuba
  • Tanggal Rilis: 10 Oktober 2010
  • Direktur: Sean Piller, T.U. Pelakon Peacock, Lee Rose
: Emily Rose, Lucas Bryant, Eric Balfour, Richard Donat, John Dansworth, Adam Copeland, Jane Eastwood, Glenn Lefchak, Nicholas Campbell, Kate Kelton agen FBI Audrey Parker entuk tugas anyar . Dheweke kudu pindhah meny...

poster_verhom-na-pule-2004

  • Taun Pabrik: 2004
  • Genre: Thrillers / Ing horrors
  • Negara: Kanada / Jerman / USA
  • Slogan: "" Pati lelungan entheng ""
  • Kualitas: HDTVRip
  • Duration: 98 min .
  • Terjemahan: Polyphonic
  • Tanggal Rilis: (WORLD) 15 Oktober 2004)
  • Direktur: Mick Garris
Pelakon: Jonathan Jackson, David Arquette, Cliff Robertson, Barbara Hershey, Eric Christensen, Barry W. Levy, Jackson Warris, Jeffrey Ballard, Peter LaCroix, Chris Gautier Iku sing nembak Baterei ora klebu "," Critters 2 "," Fly 2 "lan melu damel film" Hocus Pocus "sing diakoni. Film...

poster_lyudi-iks-2-2003

  • Taun Pabrik: 2003
  • Genre: Science fiction / Film aksi
  • Negara: USA / Kanada
  • Slogan: "" Rally dina iki arep teka sesuk ""
  • Kualitas: DVDRip
  • Prod : 134 menit
  • Terjemahan: Duplikasi [Lisensi]
  • Tanggal Rilis: (RF) Mei 7 (2003)
  • Direktur: Brian Singer
Aktor: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Holly Berry, Famke Janssen, James Marsden, Anna Paquin, Rebecca Romaine, Brian Cox, Alan Cumming Sami mutan ora percaya marang manungsa, wedi banget. Lawan sing ora dingerteni karo superpower ngatur serangan siji-sijine i...

poster_zlo-2-2013

  • Taun Pabrik: 2013
  • Genre: HD film / Thrillers / Ing horrors
  • Negara: Yugoslavia (FR) / Kanada / USA
  • Slogan: "" Iku bali ""
  • Quality: HDRip
  • Exposure: 96 min. / 01:36
  • Terjemahan: Duplicated
  • Tanggal rilis: 5 September 2013 : Simon Barrett, Jason Eisener, Gareth Evans Aktor: Lawrence Michael Levine, Kelsey Abbott, Collins Holt, Simon Barret, Mindy Robinson, Monica Sanchez Navarro, Adam Wingard, Hanna Hughes, John T. Woods, Corrie Lynn Fitzpatrick Wanita ora sedhih nyoba kanggo nemokake putrane ilang ing kahanan misterius. Sawetara sasi kepungkur, wong mau ilang tanpa tilas, ora bali ...

Urut dening Negara:

Urut dening Taun Pabrik: